Net even anders...

Dagwandelingen in Extremadura

 

Als je in de natuur loopt, gaat alles meer stromen. Je gedachten, je gemoedstoestand; alles voelt lichter. 
Ik ben Huib. Tijdens de Covid-pandemie liep ik de camino Francés, waarover ik een reeks columns, reportages en een boek schreef. Wat begon als een kortlopend  project, groeide uit tot een constante in mij creatieve leven. In de afgelopen jaren liep ik 4.500 km dwars door Spanje. Zo sloot ik dit land steeds meer in mijn hart.  

Ik wandel en schrijf.  Op beide 
gebieden wil ik iets voor anderen 
betekenen


Vanuit Extremadura verzorg ik momenteel wisselende dagwandelingen. Kleinschalig en voor iedereen die hier op vakantie is of op doorreis. Het uitgangspunt: een dag wandelen kan net even het verschil maken. De aantrekkelijke flora en fauna van Extremadura plus mijn ervaringen als wandelexpert voor Espanje Magazine vormen de basis. Geen gedoe, maar gewoon een paar uur de natuur in met een Nederlandse local.   

Wandelen brengt je dichter bij jezelf

Hike

Leven. Aarden. Loslaten. Wandelen is tot jezelf komen in het nu. Waarom zou je die ervaring niet met anderen delen, als je hier de weg kent en de taal spreekt?  De natuur van Extremadura is een palet van schoonheid. Een voorwaarde om deze unieke dagwandelingen te kunnen aanbieden. Mijn achtergrond als wandelexpert voor ESpanje Magazine vormt de basis. 

Write

Als ik niet wandel, schrijf ik. Reisreportages, interviews, website-teksten. Dat doe ik voor uiteenlopende opdrachtgevers, waarbij een link met Spanje zo z'n voordelen biedt. Daarnaast schrijf ik blogs, poëzie en ervaringsproza. Benader me gerust voor een opdracht en samen komen we eruit.